http://likesue.blogg.se/

Behöver ni insperation?

Tänkte på en sak innan, hur får ni insperation till kläder ni vill köpa och hur shoppar ni? Kollar ni bloggar, tidningar eller hur gör ni?
sjuktjobbigt att gå och shopa tycker jag i alla fall, även om de är de jag gör för ofta men ändå haha ;) Tycker de är mycket smidigare att sitta framför datorn och klicka hem saker, man kan ta de så lungt liksom. Nackdelen med de är ju bara att om de är i fel storlek så tar de så megalång tid att skicka tillbaka och byta, men antar att de är värt de ibland! ;)

Btw har ni kollat in min LoveBasket? Där kan ni både köpa och bli inspererade! ;)

http://www.mylovebasket.com/se/profile/susanne-zoffel-3665250

Oh My Love - Oh My Love Lace Skater Dress hos Mylovebasket

Till alla bloggare!

Till alla er bloggare som fortfarande inte tjänar pengar på sin blogg, tjäna lite extra eller bara helt enkelt inte orkat leta efter typ "sponsorer", här är ett jättebra tips! Om ni klickar på länken nedanför så kommer in in på en sida som heter Adsettings.com, de är en jättelätt sponsorsida och de är hur smidigt som helst att bli medlem! Du tjänar alltså per klick och den är tillförlitlig, så gå och anmäl er om ni vill tjäna lite extra på bloggen ;)

adsettings.com

God morgon!

Jaha då va man uppe tidigt idag! Tränade imorse och sånt, så nu sitter jag och dricker te/apelsinjuice och funderar över hur kvällen kommer bli :)


Sushi

De blev en hämntsushi idag :) jättegott som vanligt, men jag tog bara laxrullar den här gången :)

Blir en mysig hemmakväll med bara älskling idag, får se vad morgondagen har att erbjuda. Tror de blir utgång på kvällen :D


JULKLAPP!!

Jag tror jag har världens bästa pojkvän!!♥ Önskade mig ett par Amadiskor från Nelly.se som ni kanske vet för jag la upp dom i ett annat inlägg och idag så kommer han bara fram till mig säger " God Jul min älskling!!". Tror ni inte jag skrek av glädje eller!? Oooh jag är så jävla glad!!

Tack min älskade älskade Oskar!! ♥♥

 


Tralalala!

Nu drar jag ner till stan för att shoppa! Ska bli jätteskönt med trängseln nu på mellandagsrean..men de får man väl stå ut med ;) haha


Kära 2hem..

Åkte till Göteborg igår, ska ju som sagt fira nyår här tillsammans med min älskling! Orkade inte skriva de igår efter som jag hade fullt upp :D

Får mobilblogga ganska ofta nu för jag tog inte med mig min dator och Oskar är så seg med att låna ut sin haha ;)

Sitter just nu och "äter" frukost, vet inte om man kan kalla de så med tanke på att jag bara dricker te och en Actimel haha ;) blir ut och shopa lite sen då!


Dålig uppdatering..

USCH! Har inte uppdaterat på felra dagar nu..varit megasjuk (matförgiftad) och bara sovit i typ 2 dagar har verkligen inte orkat.. Lite kort julens hädelser då...
Julen var helt underbar! Fick massa fina julklappar som jag ble jätteglad över! Bland annat fick jag min mobil ;) lite lägligt med tanke på att det var julafton och allt :D till de fick jag av min älskling Pauline, en massa snygga skal! Och en massa andra saker som jag inte orkar räkna upp ;) ♥



Dagen efter så kom min kära bror på besök från Stockholm och firade en liten extrajul med oss jättemysigt! Jag fick en Bas av honom och av hans flickvän fick jag massa smink från http://bareminerals.co.uk/

Imorn åker jag ner till Göteborg och ska fira en liten jul igen tillsammans med älsklingen och fira nyår! Kommer bli hur bra som helst!

Juste om ni inte visste de en så finns det en liten ruta med en smile på och om man håller på den så står det "Vad kan jag förbättra?" Tryck gärna på den och kom med era åsikter och funderingar :D ♥

JUL!!

GOD JUL, FROHE WEIHNACHTEN, MARRY CHRISTMAS!!

Julgranen kläd, presenterna ligger under  granen, julmaten håller på att förberedas, julmusiken spelas som aldrig förr och julkläderna är framlagda!! :D
Våran julmat kommer inte börja ätas för än vi tidigast 7 och vi kommer inte ha ätit klart innan 9, vilket betyder att man måste plocka bort allt från bordet först INNAN man får öppna paket! Ojojoj vi kommer inte bli klara med jul förens sent inatt, men de gör inget ;)  Det är ju liksom likadant varje år
:thumbup:

Det enda som saknas är farmor och farbror med familjen som tyvärr inte kunde komma  i år pågrund av att min farmor är väldigt sjuk, så min farbror och hans familj stannar i Österrike för att vara med henne :( men om man nu bortser från de!

Hur ser eran Jul ut? :D ♥

Kvällsmys!

Hemma igen nu efter en trevlig kvällsfika med Erik som man inte har sätt på nästan över år! Så nu sitter man hemma och tar det chill med kvällen drink som ens snälla far gjorde iordning♥ Det blev en Apelsin Passoa med is, hur god som helt! ;)

Passoa♥



Bloggar mer senare ikväll!

Sovmorgon!

Första lovdagen och jag har utnyttjat den ordentligt! Sovit bort hela dagen, eller iaf fram till 12 haha



Ska snart ner och hämta ett paket, liten förskottsjulklapp till mig själv! ;) Sen bär de till Wienerkonditoriet på en fika och sen göra några av de sista julklappsköpen!


Nellytime

Då så, då har man röstat på en video för Nelly.se och jag tycker personligen att jag moteverade mig väldigt bra varför jag just skulle gilla den videon som jag gjorde. De här var då alltså mina små rader för..

..Trines Wardrobe

"Trines Wardrobe must be my favorite and i think thats because her clothings are simple, classic, timeless and easy to wear, but still elegant and beautiful. Clearly the best! High heels and fine jewelry can fix all simple clothes into something beautiful almost every time. Her insperations sources are very good and creative, to get inspired by nature, movies and so on is very clever. Her style also fits with my style, guess it could also be why I like her so much. So this video was definitely my favorite!"

Här är även länken till videon! Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WGCNFm0-Iuk

 


Hissning och Dissning

Hissning!♣
  1. De är snö ute, vilket betyder att de lär vara snö på julafton!!♥
  2. Lovet börjar imorn, som ska bli såååå skönt!
  3. De är mindre än en vecka kvar till julafton!!
  4. En god fika på Fiket, efter en jobbig dag! Love For Life!

Dissning!♦

  1. Varför är alla besatta i AriZona Ice Te?? De är ju inte ens gott. Alla dricker de bara för att de är "coolt" eller typ nytt, vilket gör de till en populär sak! Smakar skitäckligt!
  2. All skit om Grennaskolan! Median överdriver nåt så brutalt, dom drar liksom alla över en kam och får oss alla att verka helt dum i huvudet!
  3. Något annat man stör sig på är att när man har bäddat sängen så kommer någon och slänger sig i den med kläder på och bara äcklar sig. USCH!!
  4. Sist men inte minst!! NÅGON IDIOT HAR SNOTT MIN FUCKING HALSDUK OCH JAG BLIR GALEN!! Men antar att folk inte förstår att de är olagligt att ta andras saker!

Snart Jullov

Hålltimmar kan nog vara de absolut tråkigaste som finns! Speciellt när alla andra har lektion. Så jag gick och köpte mig en kopp te som jag nu sitter och njuter av medans de snöar och är kallt.

Insåg nyss att lovet börjar imorn! De ska bli så sjukt nice, behöver verkligen lov! Längtar till julafton och nyår!

Nu kom Anton och Timmy som ska hålla mig sällskap till han börjar sin lektion!

Let it snow!


Ändrade kärleksplaner

OOOOH!! vill ha den här på nyår istället!! Shit va gorgeous den är! Verkligen värt priset!♥

"Elegant långklänning med transparent chiffong, där det kortare fodret ger en vacker effekt! Väldigt fint fall och vidd i kjolen. Svalt, lite glansigt tyg på överdel och resår i midjan. Denna klänning är uppsydd i endast ett fåtal exemplar och gör dig verkligen unik!"

Diis - Olga Dress ♥

Diis - Olga Dress hos Mylovebasket
Diis - Olga Dress ♥

Emmas måndagsfunderingar

Saker jag stör mig på just nu:
  • Asso fafan är grejen att Kim jong ils son ska ta över styret?! serri lackar asso. har de någonsin hört ordet "förnyelse" förr eller typ "förändra-till det bättre"?
  • Hörde att julkalendern, han huvudpersonen heter Kurre! fan vad töntigt.
  • Jag hatar chris medina.- what are words. tror han kan sjunga känslofulla låtar.
  • Det är inte ok att vi får lov på ons. vafän kan vi inte gå hela veckan ut?! jag vill inte sluta ännnnnnn
  • Har inte köpt ngra julklappar än
  • Sussie
  • Att folk klagar på att det inte är någon snö. men lixom förra året klaga alla på att de inte vill ha snöö och att det var så jobbigt med all snööö. vad är problemet?! bestäm er vad ni vill. man kan inte hålla på och vela.
  • Att folk inte vågar vara sig själva. hahaha skoja
  • Att folk tycker att det är så jävla inne och coolt att äta macaroons och cupcakes. Även att fika på expressohouse. Förstår inte grejen?! Och sen ska alla lägga upp det på fb å ba tjaaaa sitter på expressohouse och äter cupcakes och dricker chailatte. WHO THE FUCK CARES. Ska jag lägga upp en bild på mig när jag äter lunch på ett värdshus? Nej tror inte det.
  • Vill. Inte. Äta. Mer. Julbord.

400 Bad Request ?!?!

Asså jag blir så förbannad! Kan inte kolla på bloggen längre på firefox!! De ända som står är 400 Bad Request blir galen på sånt här!! :mad:







Glömsk?

Haha vilken jävla ironi! Har haft en liknande hemma hela tiden! Tycker den är sjukt snygg, va tycker ni?
Anne-Sofie Back - Double Length Dress hos Mylovebasket

Fjärde Advent då!

Shit va tiden går fort! Nu är det redan sista advent vilket betyder att de bara är 6 dagar kvar till jul och fortfarande är inte alla julklappar handlade!!

Men de verkar iaf som att de kommer vara snö till jul, ligger nämligen 1dm snö utanför huset ;) sjukt mysigt med alla ljusstakar och ljus som är tända♥ Försöka klä granen nu också! yeey!! ^^

Varit uppe hos mina älskade hästar också! oooh va dom njöt av nysnön, låg och rullade sig som idioter i de! så söta är dom! ♥

Fin bild från i sommras♥

Julklappen till mig!

Har några saker jag önskar mig i år, men om det är något jag verkligen vill ha så är det för det första dom här♥
Amadi SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Och sen dom här!

Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMooooh jag är kär på nytt!!♥

Tryck på bilden för att kolla på skorna!

Perfekta Nyårsklänningen

Denna underbara klänning!

Den är så enkel men ändå inte, vilket gör den till den perfekta festkläningen. Den är kreativ när det gäller skor också, går bra med både exrema kilklackar och annat! Älskar den! MUMS! ♥
Du & Jag - Madeleine Dress hos Mylovebasket
Klicka bara på bilden för att komma till hemsidan för att kolla mer på den!

Något nytt i hylla?

Tjaa ett tag sen man skrev! Emma var ju så snäll och gästbloggade åt mig i måndags, vilket hon kommer göra lite till och från i fortsättningen!

Det är alltså torsdag idag så innan jag berättar vad jag ska göra imorn, så ska jag snabbspola veckan lite...

  • Måndags: gästbloggning av emma och hennes I-landsproblem.
  • Tisadagen: va de efterlängtade Lucia och våran älskade Clara fick äran att leda ljuset i år. DESSUTOM!! Var det Candice födelsedag och hon fyllde underbara 19 år! Så grattis igen darling!<3
  • Onsdagen: ARG!! fortfarande inte fått min iPhone (64bg vit), nytt besked 21 Dec + att jag har fått en sprika i benet i min stortå. MEN! min älskade katt kom tillbaka efter en veckas försvinnande!!!♥

  • Torsdag (idag): Fiket som vanligt med Philip och lite annat roligt folk ♥
    Intervju med SVT och  Sveriges radio också, asså ibland undrar jag var folk får saker ifrån, de är sjukt hur dom får vända och vrida på saker..

    Här är länkarna till svt och sveriges radio :
http://svtplay.se/v/2646724/foljer_inte_skollagen

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=4859672

Och idag till min stora jävla glädje, kom mina efterlängtade skor!! Så jävla lycklig just nu!

Köpta från   http://www.bubbleroom.se/tjej/have2have/hogklackat/laura-shoes-black




Vilket leder mig till fredagen!


Imorn blir det middag med en massa människor! Bokat bord för 20 pers, sen blir de en fortsatt kväll på Bongo och antagligen vidare till Centrum och då kommer vi vara uppe i minst ca. 30 pers ! Kommer bli en lyckad kväll!!♥

Emmas måndagsfunderingar

Tjooooooooooo sussies blogg!
sussie har nu introducerat en ny kategori som heter Emmas måndagsfunderningar, eftersom jag vet att alla är så sjukt intresserade av mina åsikter kring allt.
Några saker som tynger mitt hjärta just nu är:
  • det är måndag
  • det är måndag och jag är inte utvilad.
  • från fre till lör har jag bara sovit en natt. dygnat för första gången i mitt liv och det var INTE så hardcore som jag hade trott.
  • jag har nu vänt på dygnet.
  • jag har matte C prov på ons och matte B på fre.
  • på tis ska jag göra en jätteviktig sak som är hemliiiiiiiiiig!
  • Adiministrtionations prov på tis.
Ni som känner mig vet att det konstant finns något jag lackar över.
saker som jag lackar över idag är:


  • hur i helskotta ska jag kunna plugga och få G på 2 asviktiga prov som jag absolut inte får faila?!??!
  • mig själv för att jag vänt på dygnet.
  • min jacka luktar sunk från helgens äventyr.
  • jag kan inte öppna mitt lipsyl.
  • jag har grym träningsverk från sigtuna.
  • jag upptäckte ett hål min tröja.
  • att min mobil har 3% batteri och jag har ingen laddare.
Peace out vi hörs näsa måndag! <3 <3 <3 <3 <3 << 3<< 3<33<33333

BodyRock

Börjar tagga nu för mitt nya träningsprogram! Börjar jobba med det från och med imorn! BodyRock kommer sätta fart på mig, behöver verkligen komma igång ordentligt! De är sjuktjobbigt, verkligen helt insane! MEN DE SKA INTE HINDRA MIG! :D
So let the hard work begin!!!


Let's do this!!

Vilken sjuktnice helg de har varit! Vi hade skolans årliga julrevy som 3:orna alltid håller i och vi gjorde ett jävligt bra jobb! Är så stolt på alla som var med! Iallafall spårad efterfest sen, "lite" körd fylla men ändå så perfekt haha
Vaknade på lördagen och mådde sjukt bra, men jag och älsklingen bestämmde oss för att ha en degig dag med film vilket vi genomförde yeey!!
Idag då så har de varit ganska lungt också. Älsklingen åkte hem till bästa Göteborg idag och jag har söndagsångest för måndagen...

Älskar dig!♥