http://likesue.blogg.se/

Propaganda!

Som dom flesta kanske vet, så har skolinspektionen vairt på alla 3 internatskolorna i Svergie efter att misshandel och så vidare ska ha förekommit och anmälts.
I mitt fall, Grennaskolans Riksinternat, ska brutal mobbing mot 2 elever ha förekommit. Och även misshandel på en innebandymatch...
Personligen tycker jag att det verkligen är otroligt fel med mobbning. Men i ett av dom här fallen har föräldrarna gjort fel från början! Ska inte ens gå in på varför dom har gjort för då lär väll jag också bli anmäld..
Våran skola har ingen nollning mot dom yngre eleverna!! Fattar inte ens varför man ska ha de!
Det är klart att man kan börja tjaffsa med typ kompisar och så! Det är ju inte direkt ovanligt! Speciellt inte om man bor ihop!
Men självklart överdriver massmedian extremt som vanligt!
Men sen att en elev som tydligen ska ha blivit mobbad skriver en bok om hans extrema mobbing på skolan är bara sorligt..Asså shit jag har gått på den här skolan i snart 6 år och jag har ALDRIG varit med om nått liknande!!
Nej! Det här har gått för långt!!


De här är bara en av all orättvisa som sprids!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=4820526


Dreamhack och 200-dagars!

Om man ska gå igenom helgens händelser så får vi helt enklent och ganska logiskt börja på fredagen. Dreamhack på fredagen då, sjukt nice med flera timmar med kostant musik, en massa trevligt folk och galet lite sömn! De är så de ska vara! haha

Kom hem ganska tidigt på morgonen, skulle gissa på att klockan var runt 9. Gick och la mig dirket och sov till typ 14.00, och då insåg jag att de va 200-dagars. För alla er som inte vet vad de är så ska jag förklara.

Snabbfakta!: 200-dagars är när vi på våran skola har en fest för alla oss 3:or, det är för att fira att det är runt 200 dagar kvar innan studenten .De vanligaste är att man har ett tema som man kan klä ut sig till. Vi körde på frivilligt tema i år.

Iallafall det va jättetrevligt! Så tack alla ni som va där! Alla va jättefina!! ♥

Några bilder från festen kanske? ;)




PLUGGA!!

Nu jävlar blir de råplugg med Candice i två timmar..omg! Men skönt att ha det bakom sig sen iallafall!
Efter det blir det volleybollträning♥ , de ska bli sååå skönt att träna igen. Har inte kunnat tränna på typ över 3 veckor!! Såååå peppapeppa!!

Sova hos Malena ikväll då också det blir massa mys!! :D


Fika, fika och åter en massa fika!!

Idag har varit en mycket bra dag! Har haft en lung dag i skolan. Det var verkligen hur slappt som helst!

Nu på eftermiddagen gick jag ner till Fiket och fickade med bästa Candice och pratat massa! Så skönt att man får 50% rabbat där också  ;) Tragist nog så sitter man ju kvar men Philip, Natalia och Filippa håller mig sällskap! Underbara människor!!

♥Så dagens fråga är då: Hur många gånger i veckan fikar ni?



Fina Candice♥



Nu händer de saker!!

Har inte hunnit att skriva på hela dagen! Har haft så sjukt mycket att göra...

♦ Åker till skolan aldeles för trött för mitt eget bästa och lyckas vara försenad..igen..

♦ Springa runt för att höra allt skvaller om helgen, liksom de man missade på lördagen/söndagen när man inte ville eller orkade uppdatera sig!

♦ Fika 5 gånger på en dag och träffa massa olika mäniskor, tex Mattias som man inte sätt på evigheter!

♦ Åka hem för att gå ut med hundarna, för att sen stressa in till stan och fixa håret!

♦ Åka tillbaka hem för att ännu en gång stressa, men den här gången upp till hästarna...


Men nu är jag entlligen hemma i min under bara ENORMA säng och softar!

Dagens hemlighet får ju nästan bli "Hur mitt hår blev?" eller snarare "Vilken färg de blev?" ! Det är bara att gissa, lovar att jag avslöjar de imorn! ;)



Sommaren 2011 ♥


Ännu en helg är över....

Avlutar kvällen med några bilder från förra helgen! Shiiit, va kul de va!!! ♥








Bland de värsta...

OOH! Att folk inte bara kan skärpa sig! Man kan inte prata hur man vill med någon utan att någon annan ska bli sur! Man kan inte vara försöka snäll utan att bli missförståd! De är så äckligt FEL!

De finns så mycket skummt folk..de är helt otroligt! Bli sur för att man är vän med någon? Helt allvarligt, de är så patetiskt! ;)

Vad tycker ni om hyckleri? Folk tar sig rätten att klaga och hacka osv men sen går dom och gör de själva ändå! HAHA jag vet att  jag har gjort de själv några gånger men vissa går ju verkligen över gränsen!

Men antar att folk inte har nåt bättre för sig! Vissa måste skaffa sig en hobby på annat sätt (Y)

Almost Done!

Varit än ganska lung dag, ni vet en såndär vanlig tråkig söndag..
Fixat mitt rum iallafall och de blev sjuknice!! Satte alltså upp mitt högtalarsystem, min fina öppna "vedspis", fyllt mina enorma garderober och sist men absolut inte minst fixat iordning vattensängen! Är hur nöjd som helst!




Underbar kväll!

Gårdagen blev underbar! Filmfetivalen på skolan, där Flyglarna tog hem titeln för bästa elevhemsfilm! Den var hur bra som helst! Drog senare vidare till Amalias och tog några öl. Träffade jättetrevligt folk, bland annat Sara, Susanna Linus och Martin! Sjukt trevligt!

Ikväll blir det lungt! Det blir att åka upp till hästarna, åka och köpa sushi och en massa Dr.Pepper och sen bara dega framför en film med älskling! ♥

Sussie ♥ Dr.Pepper


Knasig dag! Eller är det bara jag?

Ojoj!  Shiiiiit vad mycket det är att göra i nu! Det känns som om man inte sitter stilla en sekund, även fast man har lektion. Tankarna är alltid överallt förutom där dom ska vara. Stress!!
Känner allmänt att ingenting är som det ska idag. Det är en spänning mellan alla. Lättretliga, sura och rent utav otrevliga. Orka sånt liksom!

Men imorgon är de fredag. Då blir det lite party party, I hope!! Älskling kommer till mig över helgen, saknat honom så mycket! + att jag o Pau ska fixa iordnig mitt nya stall! Någon gångdär i mellan blir de att ta hand om mig själv också, som t.ex färga håret Hur soft som helst!


God natt!!


Hissnig för mig sjävl idag btw är att man har fixat iPhone 4s Vit (y)




Girls Just Wanna Have Fun!

Det här är sjukt sant! Iallafall för min del. Stämmer nästan exakt på allting!

Vi tjejer , Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder. Vi läser på schampo flaskan i duschen. Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom. Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.... Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den. Vi trycker på dörren fast att det står dra. Vi säger va? fast vi har förstått allt. Vi hatar när vinden förstör våran frisyr. Vi kolla
.......r i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något. Vi kan se samma film 10 gånger. Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom. Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade. Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan. Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre. Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover. Känner du igen dig? ♥

Morgontrött ?

God morgon!

Är absolut ingen morgonmänniska! Tycker ni inte också att det är så hemskt att lämna det varma täcket och sin mysiga fluffiga kudde?? Aja, försöker peppa mig själv genom att dricka te! I <3 Tee!
Neee, nu ska jag bege mig till plugget.

Dagen fråga! Vilket är jobbigst:
1. Gå upp på morgonen?
2. Att inte kunna sova på natten?


Första Inlägget !

Ojoj! första inlägget då! Försökt att klura ut hur allt funkar med hjälp av Johannes och Lena! Och det verkar som om allt funkar! Sitter och dricker en Pepsi och är riktig stolt över att jag gör mitt första försök!
Ska försöka sova nu för jag är extrem trött. Jobbig dag imorgon med 2 timmar musikalträning!
Så god natt allesammans!!

Välkommen till min nya blogg!